Bokus Play omdöme 2022 – Hur bra är nykomlingen?

  • Ny på marknaden
  • Billigt
Pris
79 - 139 kr/mån
Utbud
Anges ej
Visa mer
Visa mindre
Enheter
Operativsystem
Betyg på Trustpilot
E-post
Tillgängligt på
Utan internetuppkoppling (offline-läge)
Kompatibelt med e-reader
Rabatt & rabattkoder
Betalningssätt

E-böcker, och inte allra minst ljudböcker, har blivit mycket populärt och många nyttjar tjänster inom detta. Bokus Play är Bokus egna tjänst för abonnemang på e-böcker samt ljudböcker som kommit att få allt fler användare. Här kan du välja mellan tusentals böcker inom många olika genrer och detta till otroligt bra priser.

Oavsett ålder och vilka typ av böcker som du gillar att grotta ner dig i kan du här finna detta. Bokus Play är appen som gör det enklare för dig att samla dina ljudböcker och e-böcker på ett och samma ställe.

Prova på erbjudande

Bokus Play erbjuder dig som ny kund att prova fritt under en 14 dagars period. Detta gör det möjligt för dig att göra dig bekant med Bokus Play och dess breda utbud för att finna det som är rätt för dig.

Att kunna ta en 14 dagars period där du tillåts att fritt lyssna på samtliga ljudböcker samt läsa e-böcker hos Bokus Play har blivit väldigt uppskattat i jakten på att finna rätt tjänst för den som vill lyssna samt läsa e-böcker. När denna prova på period har kommit till ett slut kan du enkelt, om du så önskar, välja att fortsätta nyttja Bokus Play genom att välja ett av deras många abonnemang.

Den användarvänliga ljudboksappen

Här finner du en app som är otroligt användarvänlig. För både den vana som den ovana är det enkelt att nyttja deras app för att kunna lyssna på din ljudbok eller för att läsa din e-bok.
Bokus Play går att finna och ladda ner som app. Appen är uppbyggd kring att du som kund enkelt ska kunna nyttja sökfunktionen för att kunna filtrera samt hitta specifika kategorier, författare och böcker och då även välja att filtrera på språk om så önskas.

Bokus Play gör det lätt dig för att samla dina ljud- och e-böcker på ett och samma ställe. I appen finns något som kallas Bokhyllan. Här kan du enkelt hålla koll på vilka böcker du för tillfället lyssnar på samt läser och du som har många böcker i din bokhylla kan enkelt söka och filtrera kring dessa om du söker efter något specifik.

En ytterligare positiv funktion som du erbjuds är att du enkelt kan välja att ladda ner samtliga böcker för att du ska kunna lyssna eller läsa dessa utan internetuppkoppling. Detta är perfekt för dig som önskar ta med din ljud- eller e-bok utomlands.

Din individanpassade upplevelse

Utöver att appen tillåter dig att enkelt finna vad du söker efter finns här även ett par andra funktioner för dig att nyttja för att din upplevelse ska komma att bli så bra som den kan bli. I appen kan du individanpassa din läsupplevelse genom att ändra textstorlek, du kan ändra typsnitt samt att du kan ändra tema där du kan ställa in ett mörkt tema för att underlätta läsning som sker på sen kväll eller natten. Utöver detta kan även du som önskar lyssna på böcker anpassa detta.

Du kan enkelt ställa in vald hastighet som du önskar att din bok ska läsas upp i samt att du som lyssnar på kvällen kan ställa in en sovtimer. Bokus Play gör sitt yttersta för att du som användare ska känna att dina behov blir uppfyllda.

Bokus Play och dess breda utbud

Bokus Play vill att du som användare ska känna att du här kan finna ljudböcker och e-böcker som passar alla, oavsett ålder. Här kan du välja och vraka mellan över 50 000 olika böcker av alla dess olika slag och här släpper Bokus Play nyheter varje vecka. Här finns böcker på hela 18 olika språk. Bokus Play erbjuder ett mycket bra utbud och är ständigt uppdaterade på de senaste böckerna för att du som kund ska kunna ta del av dessa böcker så fort som möjligt.

Bokus Play är uppbyggd kring så kallade Ämnen, kategorier, som du kan välja mellan för att finna böcker som passar dig och dina intressen. Här finns hela 17 olika Ämnen att välja och vraka mellan.

Brett utbud av kategorier och genrer

Med fler än 50 000 ljud- och e-böcker hos Bokus Play finner du här ett mycket brett utbud av kategorier och genre för dig att välja och vraka mellan. I appen är det enkelt för dig som användare att hitta just dina favoritgenrer. I appen finns något som heter Ämnen. När du klickat dig in här finner du samtliga kategorier som är tillgängliga för dig som användare och du kan enkelt klicka dig vidare in på den genre som intresserar dig. Här finns ämnen som deckare, romaner, skönlitteratur, biografier, barn- och unga vuxna, samhälle och politik, romantik, personlig utveckling och många fler för dig att välja mellan. Att Bokus Play erbjuder ett så pass brett utbud av genrer gör att alla kan finna något, oavsett ålder och oavsett intresse.

Olika varianter av abonnemang

Hos Bokus Play kan du välja mellan ett flertal olika abonnemang för att finna rätt för dig. För dig som ensam användare finns två abonnemang att välja mellan. Bokus Play Bas kostar 79 kr/mån och passar dig som ensam användare som önskar ta del av en valfri bok i månaden. Önskar du istället ha obegränsad läsning samt lyssning finns ett abonnemang vid namn Bokus Play Premium för 139kr/mån för en användare. Är hela familjen intresserade av att nyttja Bokus Play kan du välja ett abonnemang vid namn Bokus Play Family. Här erbjuds tre användare få ta del av obegränsad läsning samt lyssning för 229kr/mån. Oavsett din situation och vad du önskar kan du här hitta rätt abonnemang för dig. Bokus Play vill värna om din som kund och därför finner du här ingen bindningstid på abonnemangen och du kan när som du önskar avsluta ditt abonnemang.

Presentkort hos Bokus Play

Det har kommit bli allt vanligare att ge bort presentkort Bokus Play erbjuder även dig att göra detta här. Du köper enkelt ett presentkort hos Akademibokhandeln där du kan välja mellan samtliga valörer med en högsta gräns på 5000 kronor. Detta löses enkelt in på Bokus egna hemsida där du för att kunna göra detta måste skapa dig ett användarkonto och detta måste göras inom en 24 månaders period från inköp.

Allt fler önskar sig presentkort och detta är det perfekta alternativet för dig som ska köpa en present till en bokälskare för att kunna fortsätta grotta ner sig i fantastiska böcker.

Rabatter och förmåner

Bokus Play erbjuder ett brett utbud av böcker till mycket förmånliga priser. Du som har ett Bokus Play konto får ta del av ett par rabatter och förmåner. Du erbjuds att vid var köp hos Bokus kunna nyttja en rabatt på 5 %.

Du får även 10 % rabatt hos Akademibokhandeln samt 30 % rabatt på såväl presentsnören och presentpapper hos Akademibokhandeln. Utöver detta får du alltid gratis frakt om du handlar online hos Bokus och Akademibokhandeln. Detta är otroliga förmåner för dig att nyttja som bokälskare men även för dig som student.

Kundtjänst som hjälper dig

Behöver du komma i kontakt med kundtjänsten hos Bokus Play är detta något du enkelt kan göra. Främst hänvisar Bokus Play till sin FAQ för dig som har frågor och funderingar där du enkelt kan få svar på de mest vanliga frågorna. Bokus Play har en välsorterad FAQ för både privatpersoner som företag, bibliotek och offentlig sektor. När du väl klickat dig in på FAQ finner du ett flertal kategorier att välja mellan för att finna vilket område du önskar få hjälp inom. Med allt från frakt och leverans, till betalning, kontakt och villkor, retur och reklamation, hitta och beställa, Bokus Play och digitala böcker, kampanj, presentkort och företag och organisation.

Efter att du sökt svar här men du fortfarande inte fått svar på din fråga kan du komma i kontakt med Bokus Play genom att antingen skicka iväg ett mejl eller enkelt ringa till kundtjänsten på vardagar mellan 08.00-16.00.

Senast uppdaterad: februari 7, 2022