Där kräftorna sjunger ljudbok

I åratal har ryktena om ”Träskflickan” spökat i Barkley Cove, en lugn stad på North Carolinas kust. Så när den stilige Chase Andrews hittas död i slutet av 1969 misstänker lokalbefolkningen genast Kya Clark, den så kallade Träskflickan. Men Kya är inte vad de säger. Känslig och intelligent har hon överlevt i åratal ensam i det träsk hon kallar sitt hem, och har hittat vänner i måsarna och lärdomar i sanden. Sedan kommer tiden då hon längtar efter att bli berörd och älskad. När två unga män från staden blir fascinerade av hennes vilda skönhet öppnar Kya sig för ett nytt liv – tills det otänkbara händer.

Där kräftorna sjunger är en utsökt hyllning till naturen, en hjärtskärande berättelse om att bli vuxen och en överraskande berättelse om ett möjligt mord. Owens påminner oss om att vi för alltid formas av de barn vi en gång var, och att vi alla är föremål för de vackra och våldsamma hemligheter som naturen har.

Om du söker efter Där kräftorna sjunger som ljudbok är du inte ensam. Faktum är att boken var den bästsäljande boken i USA under 2019. Du ska självfallet lyssna på boken på den bästa ljudboksappen.

Senast uppdaterad: januari 29, 2022